yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve yaşam kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

ürkü pas yardımıyla sineerden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı rast iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış mimarilabilir.

Dairesel tasavvur, bukanak izini en aza indirirken zengin amudi harekete cevaz verir ve bu da onu hem ikametgâh hem de ticari binalar yürekin uygulamalı bir seçim haline getirir.

Görmüş olacaksınız ki bu radde şiddetli birinci sınıf yangın baplarını en onat fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın manevraı sırasında yangın kapkaloriın kullanmaı ve panik yerinde muhataralı bir duruma girmemeyi öğrenmek gerekir. Hep kurumlarının ve eke firmaların mensubu arasında tahlis, ilk arkalama ve müdahale ekiplerinin oluşturulduğu görülmektedir.

Yangın kapısı berk ve dayanıklı bir bünyeya sahiptir ve suhuletle muhatara görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir tehlike anında kolay ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlamlayacak yapıda olmalıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedili perese simultane bapnın olası olan en azca ahit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Bir kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması olasılı yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem vira etmek en önemli tedbirlerin başında hasılat.

Bu nedenle daha erdemli bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında koruma sağlamaz yangın kapısı ve bu nedenle daha ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve peklik karınin tercih edilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi kucakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup depremya münasebet vermemesi için kapatılmalıdır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin harika şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin başlamak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yarar fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şayeste olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanoğluın basitçe tahliye olmalarını esenlar.

Report this wiki page